Sök
Stäng denna sökruta.

#5: Fågelperspektiv

Efter en hel dag i fotostudion så var det skönt att komma ut. Hängde med Nike+ Run Club Stockholm. Varje onsdag utgår de från Intersport på Drottninggatan. Man väljer löpgrupp, idag fanns det allt från 5-8-10 km lugnt/hårt till intervaller.  

Mäktigt när flera hundra löpare i samma t-shirt drar iväg efter Drottninggatan.

Dagens intervaller var en stege: 60sek (vila 60 sek), 90sek (vila 60 sek), 120sek (vila 90 sek) & 30sek. Stegen upprepas 3 gånger. Serievila: 3 min (vila mellan varje stege)

Jag sprang med full packning och hängde bara med på första delen av passet för att sedan åka hem och hämta barn. 

Delar av gänget på väg genom Humlegården. 

Är hyffsat nöjd med löparbilderna ovan, inte alls lika nöjd med bilden till dagens utmaning: fågelperspektiv. En bild från dagens jobb. Men utmaningen får mig att fota mer i alla fall. Imorgon blir det grodperspektiv.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

FÖRFATTARPORTRÄTT

Senaste månaderna har jag tagit några författarporträtt åt Polaris. Att få träffa författarna och prata några timmar samtidigt som jag fotar är otroligt roligt.

Läs mer »

De mest använda bilderna i STF bildarkiv

I princip varje gång det kommer ett nyhetsbrev eller ett utskick från Svenska Turistföreningen så finns en bild från den här fotograferingen med. Har fått höra från två olika håll att det är de mest använda bilderna i STF bildarkiv.

Läs mer »

Lanttolove

I lördags gifte sig en av mina bästa vänner. Hon frågade om jag kunde tänka mig ta några bilder så jag väckte Lanttolife och drog till Skåne.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *