11 Comments

 1. Karin Tri - triathlon
  23 August, 2012 @ 20:09

  Ironman-blues kommer väl senare? Första veckan efter är man ju upp-upp-upp av den feta kicken efter Ironman! Vad grymt det var! Och sen kommer blues:en, om den nu kommer. Skönt att du har förberett dig med många grejer att se fram emot!

  Mitt tips är att planera in en IM sent på vintern, då måste man hålla igång. (Jag ska ju köra Ironman Florida) Ut och cykla när alla andra vill träna inne, springa ute i ösregn. Mmmm, det kommer bli underbart! 😉 Säg till om du vill med på något pass!
  Kram

  Reply

  • Sofie
   23 August, 2012 @ 20:12

   Till!

   Reply

 2. Träningsglädje
  23 August, 2012 @ 20:15

  ja jäklarn vilken skoj höst!! ååååh nyc! i love! jag älskar takterasser så det får bli mitt tips. kolla ut några i förväg och gå dit. det finns många coola, bland annat takbaren på the james i soho eller ett hotell som hade något med press att göra längre norrut vid hudson river. jag gillar the high line (tror jag den heter) för det är så coolt att gå högt över gatorna med en massa växtlighet (vet iof inte hur det är i november). och så gillar jag att äta. det finns hur många ställen som helst så jag behöver knappt tipsa, men jag föredrar att hålla mig runt hells kitchen och hitta kul ställen. min favorit är mexikanska el centro. och niketown!!

  Reply

 3. Thomas A
  23 August, 2012 @ 20:22

  Har man möjlighet så springer man maran förstås, har man inte det så måste man åtminstone springa i Central park en fin dag. Annars så är Empire State Building och Ellis Island givna besök, tycker jag.

  Hoppas att ni får en bra vistelse i det stora äpplet!

  Reply

 4. Anders Strandberg
  24 August, 2012 @ 08:06

  När ska du till New York? Ska du inte vara där och springa marathon med mig?

  Reply

  • Sofie
   24 August, 2012 @ 08:21

   I wish. Men jag är där 19-25 september. När är du där?

   Reply

 5. Annelie
  24 August, 2012 @ 20:03

  tack för en underbar blogg, blev så glad när jag såg videon från cyklingen i lördags:)

  Reply

 6. Nina L
  25 August, 2012 @ 06:42

  För ett tag sen var det aktuellt med en yogaresa till nyc med Petra axlund stegman, hon har riktigt bra tips på coola yogaställen där, kolla in innerstrengthblog.com.
  Kam ju vara aktuellt att åka ut till stranden också, i sep är det ofta fortfarande varmt.

  Reply

  • Sofie
   25 August, 2012 @ 07:23

   Bra tips, så bra att jag redan skrivit ner hennes tips från det här inlägget:
   http://innerstrengthblog.com/2012/06/01/sommaryoga/
   (Men Petra, räkna med ett mejl/samtal jag vill ha meeeer tips…)
   Och Nina, stranden hade jag inte ens tänkt på, tack för tipset. Kommer du på något mer så tipsa mer, du är inne på helt rätt linje…

   Reply

 7. Annica
  25 August, 2012 @ 14:52

  Fyller dels hösten med cykelklasser på schemat och egen härlig träning och lite nya utmaningar. Men även en grym grej den 13 oktober där jag vill ha dig (det var bl.a. det jag ville luncha om 🙂 ). Skulle också gärna gå cykelutbildningen i början på oktober…
  Och så klart, behöver du någon insats på din Ironmancykling är det bara att säga till!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.