4 Comments

 1. Johanna
  10 September, 2011 @ 19:13

  Har du något vätskabälte som faktiskt fungerar? Tipsa gärna i så fall! Jag slänger mitt oprövade efter 5 min på maran och idag testare jag mitt nya, lite dyrare och finare, men det vill liksom åka upp och jag vill inte ha det i midjan för då slår man i armbågarna plus att man ser ut som en tönt 🙂 imorgon blir det ryggsäck igen!

  Reply

  • Sofie
   10 September, 2011 @ 21:30

   Önskar jag hade ett bra tips, men jag blir också tokig på vätskebälten, alla rör sig. Har inte hittat något som är gjort för mig som har höfter. Jag kör långpassen med en Salomon ryggsäck med vätska i. Alternativt så lämnar jag en vattenflaska där jag vet att jag ska passera…
   Sorry. Hittar du det perfekta så hojta till!

   Reply

 2. Helene Pratt
  26 April, 2012 @ 12:06

  Vilken bra blogg! Jag läser i princip aldrig bloggar för de flesta verkar så pretto men här fastnade jag 🙂 Blir imponerad och inspirerad av din motivation.
  Och så har jag en liten fråga… det gäller strumporna på Ö till Ö. Är det de här du använde: M’s Phd Running Ultra Light Micro ?
  Jag ska göra Amfibiemannen i år och har rätt mycket funderingar kring utrustningen. Våtdräkt tänkte jag köpa en 3 mm shorty, tror du det räcker? (När jag gjorde Triathlon förra året hade jag en supertunn dräkt, mer som badräktsoverall men det räckte eftersom jag bara gjorde sprint versionen). Jag funderar på att pilla ner karta etc i vätskebälte men det kanske inte är en så bra idé? Har precis som du inte heller hittat ett vätskebälte som jag tycker fungerar.
  Lycka till med träningar och tävlingar 2012!

  Reply

  • Sofie
   27 April, 2012 @ 07:19

   Hej och tusen tack för fina ord.
   Jag hade ett par smartwoolstrumpor, men lite högre. När jag testade med de du nämnde så hände de att de korvade ner sig i hälen när man sprang med dom, irriterande och jag tänkte att det är som att be om skavsår. Så jag säger testa!
   När det gäller våtdräkt så är det tyvärr samma sak, under ÖtillÖ sprang många i kortärmade våtdräkter med avklippta ben. Själv var jag väldigt glad över mina långa ärmar, framförallt mot eftermiddagen. Så om du är frusen av dig så blir det kanske lite lite. Det viktiga är att du köper en våtdräkt som är gjord för simning, alltså väldigt flexibel i axlarna. Ingen surf eller dykvåtdräkt. (Kanske självklart men jag säger det ändå) Och att den passar dig i modell och storlek.

   Säg till om du hittar det perfekta vätskebältet så ska jag också köpa ett 🙂
   Lycka till på Amfibiemannen och allt annat du planerar i livet!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *