6 Comments

 1. lina
  16 July, 2011 @ 10:18

  Riktigt bra pepp-inlägg! 🙂

  Vi kan :)!!

  Reply

  • Sofie
   19 July, 2011 @ 14:37

   Att vi kan!

   Reply

 2. Angelica
  19 July, 2011 @ 08:06

  Hej Sofie!

  Du som är en grym källa av visdom och kunskap!
  Jag behöver råd.
  Jag är ju anmäld till Kalmar och har fram tills nu känt mig rätt säker på min form och att jag skulle klara utmaningen.
  Dock har jag nu drabbats av både magsjuka och en rejäl förkylning på rad. Jag är fortfarande inte helt återställd efter förkylningen och jag måste erkänna att jag börjar bli lite osäker på Kalmar eftersom jag inte kan träna.
  Hur mycket tappar man av en sådan sjukdom? En järnman är ju ingen lek och om jag är sjuk nu kanske min kropp inte klarar påfrestningen?
  Vad säger dina erfarenheter?

  Är tacksam för alla tips och råd.
  Tack för en riktigt bra blogg.

  Reply

  • Sofie
   19 July, 2011 @ 14:51

   Tack för snälla ord, så här kommer den allvetande skräphögens åsikt 🙂

   Klart vi ska köra Kalmar! Den perfekta uppladdningen finns inte, se det som din kropp fått vila i två veckor, det kanske var det den behövde. Kroppen brukar vara klokare än en själv ibland.
   Låt oss ses i Kalmar, simma, sedan cykla och heja på varann två gånger varje varv, sedan springer vi och hejar två gånger per varv där med.
   Jag vet att du tränat bra under våren så jag tvekar inte på att du fixar det, det gör du. Sedan kan alltid saker hända, men det får man ta där och då. Se det som en lång träningsdag med full support, sedan kör vi och ser hur långt det räcker. Vi har hela dagen på oss, och att bryta betyder ingenting – det gör ju eliten hela tiden 🙂
   Du har anmälan, du har boende. Kom igen, träna det som känns bra så ser vi till att ha en fantastisk dag den 6:e!!!

   Eventuellt ska några vänner ha en liten Pre-Kalmar middag för att få prata av sig om nojjor, undringar och pepp-talk i Stockholm kring den 28:e. Är du i trakten? Vill du komma? Det är inget speciellt, bara ett tillfälle att få ställa alla frågor man kan tänkas ha och skratta lite med några som aldrig kört Kalmar och några som har. Säg till i så fall. Heja dig!

   Ps. Jag ser fram emot att få tävla med dig.

   Reply

   • Angelica
    21 July, 2011 @ 11:01

    Tack!
    Dina ord gjorde mig lugn och harmonisk igen. Idag är förkylningen äntligen borta! 🙂

    Jag skulle verkligen vilja vara med på en sådan kväll om jag inte tränger mig på?

    Jag ser fram emot att tävla med dig med! Eller iaf få se en glimt av din ryggtavla. 😉

    Reply

    • Sofie
     28 July, 2011 @ 10:20

     Angelica – Om du fortfarande kan så har jag har mejlat dig tid och adress! Undrar du något så ring 0707555847. Hoppas vi ses.

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.