5 Comments

 1. Träningsglädje
  10 April, 2011 @ 21:24

  åh, kul band! fast running sweden är så hajpat att jag tröttnat lite. men de är ju bra på att tjäna pengar på det de gör och det är ju bra. det mesta ska ju vara så himla gratis nuförtiden… 😉

  Reply

  • Sofie
   11 April, 2011 @ 07:07

   Jag har köpt RS outdoor kort (eller vad det nu heter…) för 1395:- och det är pengar. Men jag tycker det är prisvärt för att få springa med riktigt bra coacher så mycket jag orkar och vill varje vecka under ett år. Att jag sedan inte tar mig dit mer än en-två gånger i månaden är en annan sak 🙂

   Reply

 2. Träningsglädje
  11 April, 2011 @ 17:04

  ja, jag tycker det är bra att de tar betalt och hoppas att andra följer efter. och att man i och med det också kan steppa upp nivån lite på vad man levererar till sina kunder. om RS är bra på det så är det helt klart befogat!

  Reply

 3. Vilma
  11 April, 2011 @ 19:06

  Du lyckades bra med din reklam, tyckte artiklarna verkade så intressanta så jag köpte tidningen idag 🙂 Nyss kom Simon (min pojkvän) hem och tog glatt upp tidningen med ett “åh, en ny träningstidning!” (vi prenumererar på ett antal), för att – efter att ha slagit upp första sidan med reklam för sportbh:ar – besviket konstatera att “den är ju för tjejer”. Nu sitter han sedan en stund tillbaka och bläddrar, till synes helt uppslukad av “tjejtidningen” 😉

  Reply

  • Sofie
   11 April, 2011 @ 20:40

   Härligt att höra, då får jag tigga en utvärdering av er sen.
   Hälsa Simon att han inte är ensam, vi har drygt 100 000 läsare i månaden och alltid kring 30% manliga läsare, trots all BH-reklam 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *