3 Comments

 1. Annika
  8 April, 2011 @ 14:56

  Sofie, när sticker du?
  Kan vi köra samma plats samma tid (torsdag 17.30) och försöka oss på en ny rond i ringen?

  Reply

  • Sofie
   9 April, 2011 @ 12:45

   Sorry för dig. Happy me.
   Jag har förhoppningsvis redan rullat några meter på Mallorca när boxklassen är nästa vecka … Skulle du ha möjlighet att köra ett lunchpass? Före eller efter påsk. Jag kan anpassa mig till var du fysiskt befinner dig.

   Reply

   • Annika
    9 April, 2011 @ 20:58

    Jag kan när som, lunchpass känns lite risky eftersom jag aldrig vet hur en dag ser ut förrän jag kommer till jobbet typ. Men jag åker inte på semester förrän på skärtorsdagen (johan bjuder mig på las playitas träningshotell på fuerteventura, hur glad är jag inte idag!?) Men vi får styra ngt efter våra träningsresor då 🙂
    KRAM

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.