6 Comments

 1. emilforss.se
  5 April, 2011 @ 19:10

  Underbart inlägg! 🙂 Kul tisdag!

  Reply

 2. soffan
  5 April, 2011 @ 19:19

  Haha, jaaa, jag tycker också att det låter kul! Jag modellade lite när jag var liten. Minst nöjd var jag nog när hela min högstadieklass fick syn på en cykelhjälmsreklam jag gjort, men för det mesta var det skoj 😛 .

  Reply

 3. Annelie
  6 April, 2011 @ 05:38

  Mitt i prick! Jag som nu har fått äran att vara mål för dina “skrikningar” måste få säga att du gör det bra 🙂 Min höger biceps pratar med mig lite idag efter “den mega tunga hantel” igår, inte illa! Att kalla det träningsvärk är att ta i, men lite lite lite känns det i all falll 😉
  Ha en skön onsdag!

  Reply

  • Sofie
   7 April, 2011 @ 06:47

   Tack. Bilderna på dig blev kanonbra, har bara sett skisser men det fanns massor av bra att plocka ifrån så än en gång tack för att du kom!

   Reply

 4. Åsa
  6 April, 2011 @ 06:30

  Du är grym på ditt jobb. Kan bara instämma om att det är väldigt kul att jobba för er. Kram!

  Reply

  • Sofie
   7 April, 2011 @ 06:49

   Kul att höra, mitt jobb blir väldigt enkelt med bra modeller 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.