6 Comments

 1. Jonas S
  23 March, 2011 @ 13:18

  Känner igen mig på pricken! Nojjar mig lite för vad som är verkligt och vad som är inblillning. Ögonen fästa på kalendern för att räkna ner dagarna till Camp Mallis. Kommer jag att tränba för lite eller för mycket. Frustrerande!

  Reply

  • Sofie
   23 March, 2011 @ 14:57

   Skönt att höra att man inte är ensam. Men du har förgyllt mitt liv! TACK för att du startat en blogg, jag gillar!

   Reply

   • Jonas S
    23 March, 2011 @ 20:48

    Kul att du gillar bliggen. Känner mig som Bambi på hal is, men det är väl träning som gäller där också… Kom gärna med tips!

    Kunde inte hålla mig från träningen idag ändå. Så det blev 75 minuter intervallspinning. Kommer jag att träna för mycket?-läge med andra ord. Hoppas du vaknar med en klifri hals imorgon!

    Reply

 2. Ken
  23 March, 2011 @ 14:47

  Helvetes Vabruari… Har hatt det samme en stund, men i dag ga jeg faen og kjørte på med litt sykling, styrketrening og avsluttet med en 500-meter rodd (1.40,9). Nå håper jeg at det er den siste förkylningsskiten jeg hoster opp.

  Reply

  • Sofie
   23 March, 2011 @ 15:00

   Jag hänger på dig. Nu kör vi!

   Reply

   • Ken
    23 March, 2011 @ 17:18

    Det er nok jeg som halsende henger imponert på deg og at du får prioritert så mye trening midt oppi alt… Imponert, sa jeg 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *