5 Comments

 1. annastei
  21 January, 2011 @ 21:12

  Hm, jag har ju länge varit sugen på att testa bikram, men inte fått ändan ur… När du beskriver det sådär känns det plötsligt inte lika angeläget längre, men jag ska kanske fortfarande testa själv innan jag dömer ut det 🙂

  Reply

 2. Sofie
  21 January, 2011 @ 21:16

  Testa! Du kanske är en av de som älskar bikramyoga … för uppenbarligen så är det många som gör det.
  Jag ska fortsätta gå några gånger, och tänker testa yin-yoga i värmen nästa vecka!

  Reply

 3. Våfflan
  21 January, 2011 @ 21:43

  Jag gick på ashtangayoga tidigare och det är inte min grej. Så i höstas testade jag bikram 8 gånger på 10 dagar och vart helt såld! Jag märkte stor skillnad på den korta tiden, både styrka och smidighet, och det jag gillar med bikram är just att den är så “statisk, robot-aktig och att instruktören är hård. Vi gillar olika, helt enkelt 🙂 Och så värmen förstås, aaah. Härligt att svetten rinner efter 1 minut! Så nu blir det årskort tror jag minsann!

  Reply

  • Sofie
   21 January, 2011 @ 21:58

   Härligt med en Bikram frälst! Jag och Boel försöker gå fredagar 07.00, kan inte du hänga på! Om du inte har något kort just nu så har de en drive, man får ta med sig en gratis på morgonklassen i januari (vet du kanske redan)
   Kom kom vore så mysigt att ses!

   Reply

 4. Våfflan
  25 January, 2011 @ 19:43

  Oooh, det hade ju varit kul! Men morgnar funkar inte för mig just nu med spädisarna här hemma.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.