Löpning inklusive franskakurs

Bild från när MarathonMia berättar om löpteknik i senaste Fitness.

Det verkar vara en trend att löpare lyssnar på ljudböcker under sina långturer. Jag gillar fortfarande att lyssna på mina andetag eller musik. Men nu har jag lånat en expresskurs i franska på biblioteket. Tänker lyssna på ett kapitel i veckan under mina långturer.

Jag kan inte ett ord franska, men tänker mig att jag åtminstone ska kunna fråga efter närmsta bajamaja när jag är ute på min 18 mila cykeltur i Nice den 26 juni.

Idag stod det 10 km löpning på mitt schema. Lärde mig ta mig genom tullen. Funderar fortfarande om jag ska välja “jag är här på semester” eller “jag är här i affärer” när de frågar varför jag ska besöka Frankrike.

Valet “jag tänker genomföra en Ironman” fanns tyvärr inte. Det är semester, men jag har en stark känsla av att det inte kommer kännas som semester när jag befinner mig si så där 10 mil in i tävlingen.

Google menar på att det är det här jag ska säga i juni: “où est le plus proche des toilettes portables?” Men hur 17 uttalar man det? Det får nog bli buskarna ändå …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Löpning inklusive franskakurs

  1. Genialt. Å bruke dødtiden til noe fornuftig. Jeg har, som nevnt på bloggen min, aldri løpt så veldig langt, men merket at etter 35 minutter så begynte tankene å skjene av gårde, så da tenkte jeg på sambon og plutselig var det vare 6 minutter igjen til 50 minutter.

    Men hva med neste gang, eller de uttallige gangene deretter? Hmmm….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *