BOKA LANTTOLIFE

IMG_5455

FÖRELÄSNINGAR
Mål, motivation och hur fan får du tid?
Sofie Lantto berättar inspirerande om hur hon blev helt såld på långdistanstriathlon – och hur hon får sin vardag att fungera med heltidsjobb, familj och fler träningstimmar än de flesta vågar drömma om. Hon tar med dig på en Ironman. Från start till mål på en timme.
Hur hittar du inspirationen, motivationen, drivet och tiden? För att inte tala om balansen i livet. Livet där man vaknar med ett leende för att man har något roligt på gång. Det ska vi prata om. Det och exakt hur du gör för att fixa en Ironman. Redan i år om det är det du vill. Men vill du inte det så förstår Sofie, det var inget hon ville under sina 35 första år. Då tyckte hon löpning var det tråkigaste man kunde göra när man har en timme över.
Du får handfasta tips på hur du får en effektivare och lugnare vardag. Du lämnar föreläsningen med en handlingsplan och känslan av att allt är möjligt.

SPEAKER
Lanttosisters har bland annat varit speakers på Stockholm triathlon och Womens Health halvmarathon (2015 var vi springande reportrar i live-sändning)

Intresserad? Mejla sofie@lantto.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *