4 Comments

 1. Elsa Herlitz
  25 September, 2018 @ 14:16

  nämen skämtaruu vilken vacker varelse! jag har väl alltid placerat mig en rätt bra bit utanför den klassiska kategorin “hundmänniska”, men har mer och mer märkt hur detta börjar ändras. en vecka med Rajo the räv skulle kanske vara den slutgiltiga droppen 😉

  Reply

 2. Ann-Mari Darj
  26 September, 2018 @ 18:36

  Uppvuxen med både hund och katt och jag älskar båda även om jag föredrar katt (obs. bondkatter som kan gå ut och in som de vill, ej innekatter).
  Nackdelarna med husiga djur är väl kanske främst att man blir mer låst och så tyckte jag det var otroligt jobbigt att veta att man måste skiljas från dem någon gång. Fördelarna är ju som du säger att man kommer ut en massa och att det är så väldans mysigt. Nu blir det tyvärr varken eller för oss pga allergi. Så jag försöker att inte sakna det så himla mycket utan istället vara glad och tacksam för att jag fick ha djur under mina första tjugo år 🙂

  Reply

 3. Emmi - explorista.se
  1 October, 2018 @ 20:02

  Alltså, han är så himla fin! Själv är jag mer kattmänniska, har ju två monster och älskar deras självständighet. Lätta att ta med, men också vetskapen om att de klarar sig bra själva under långa jobbdagar eller någon övernattning iväg.

  Reply

 4. Charlotte Ward
  9 November, 2018 @ 11:07

  Han är ju helt underbar! Inser att jag är sen på den här pucken, men vill ändå välkomna dig till CDL-världen!
  Att bli med hund är bland det bästa som hänt min familj – han håller oss friska och han får ut oss i skogen varje dag. Pure love.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *