SJUK TILL JUL – SÅ GÖR DU!

Recept för att bli garanterat sjuk till jul: Jobba skithårt, helst dygnet runt, träna ingenting, kramas inte, var så lite som möjligt med dom du älskar, ät dåligt och framförallt sov inte. Och för guds skull, gå inte ut!

Jag tycker vi gör tvärtom. Det är inte värt att stressa ihjäl sig för att sedan bli sjuk och vara risig hela julen. Jag säger såhär; jobba gärna hårt och fokuserat när du jobbar MEN prioritera sömn. Ät gott, det vill säga mat du vet ger dig energi. Rör på dig! Gå ut i skogen och sug i dig dom få små solminutrarna du kan. Prioritera. Säg nej. Kramas med dom du gillar. Och så firar vi jul om 21 dagar. Glada. Friska. Inte utbrända och osams med dom vi gillar.

Deal?

This entry was posted in Balans, Sofies budord! and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to SJUK TILL JUL – SÅ GÖR DU!

  1. Amanda Matti says:

    Klokt! <3 Jag går all-in på dina tips och hoppas på en frisk jul! 🙂 Kram till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *