Sök
Stäng denna sökruta.

#LEVFÖRFAN

Plötsligt ser jag ett #Levförfan event på Facebook och min första tanke var “har-någon-snott-min-hashtag”? Läser vidare och kommer till RandoJanne – en person jag haft instagramkontakt med sedan han köpte en mugg av mig för ett år sedan.

Nu sitter jag här med tårarna rinnande och känner bara jävla skitsjukdom! Alltså jävla-jävla-skitsjukdom! Long story short så upptäcktes en tumör i magsäcken på Janne för ganska precis ett år sedan. Han opererades och fick cellgifter och friskförklarades så mycket man nu kan friskförklaras så snabbt inpå. För några veckor sedan skriver han såhär:

“Cancern är tillbaka, tumören går inte att operera, den har förmodligen gjort metastaser i ryggraden, ibland blir inte livet som en tänkt sig. Så då tar vi det härifrån och framåt, den här bloggen tänkte ju jag skulle handla om min väg mot PBP 2019, är det realistiskt att jag kör PBP då? Jag vet inte, jag vet ingenting just nu …”

Levförfan-eventet då? -> “Eventet kom till för att hylla en av Jönköpings cykelambassadörer Janne P som är svårt sjuk och samtidigt påminna oss om att kan bidra i arbetet mot cancer genom en liten gåva. Just nu har insamlingen passerat 71000:- och vi kämpar vidare med insamlingen och samtidigt påminna oss om att njuta av livet.”

Bidra gärna, här är swish-nummet: 123 426 29 45 (Team rynkeby – God morgon Jönköping) Fyll i #levförfan.

Jag känner mig maktlös men säger – Janne – här kommer en stor #LevFörFan kram!
Och du som läser – just det – #levförfan!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

IKIGAI

Ikigai “meningen med livet” eller “anledningen till att gå upp på morgonen”.

Läs mer »

EN VIKTIG VUXEN

Senaste åren har jag försökt ta beslut där jag gör skillnad. I det stora. I det lilla. Jag vill vara en positiv kraft i samhället. Med det menar jag att jag vill vara en del av lösningen där det går. Jag vill inte vara tärande. I det stora i det lilla. Jag vill ha känslan av att jag klarar mig själv och bidrar där jag kan.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *