LIVET LIKSOM

170920_simfrukost0034

Jag vaknade imorse och livet kändes grått. Tänkte att jag lätt kunde stanna i den känslan – men det är inte där jag vill vara. Jag behöver kärleken, basen och den härliga vardagen. Men för att jag ska vakna glad och bubblig behöver jag roliga planer både snart och om ett bra tag.

Så jag klev upp, väckte barnen. Åt frukost. Skissade ner lite drömmar. Sms:ade en vän, kokade en termos kaffe och drog ut på promenad.

170920_fieldnotes0072

Kom hem. Tänkte att jag vill ta ett sådant där stilleben på en karta dit jag vill åka … blev inte nöjd med den men lite glad i den här bilden – så jag berättar om var jag vill åka en annan dag. Sedan satt jag vid datorn och layoutade tidningar resten av dagen. Jag älskar det men det blir inte lika fint som höstlöv på bild.

Vad har du gjort idag?

This entry was posted in Foto, Friluftsliv. Bookmark the permalink.

2 Responses to LIVET LIKSOM

  1. Lina says:

    Jag jobbade till lunch, hämtade barnen på förskolan, packade ner fika i ryggsäcken och drog ut i skogen. Underbart!

  2. bra där. jag hade en sådan dag i måndags. så jag gick ut och sprang och så blev det bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *