LAPONIA TRIATHLON 2018

Laponia_Triathlon_170708_0033

Anmäld till min första tävling 2018. Laponia triathlon – Ironmandistans i midnattsol. Kunde inte låta bli. Det som fällde avgörandet för min del var att löpningen går upp på Dundret (det är berget som har sol på sig till höger i bild)

Laponia_Triathlon_170708_0105

Det är vägarbeten på vägen som vi kört 2016 och 2017 så det blir en helt ny bana.
Där vi ska springa upp på Dundret. Om du vet hur vackert det är på Dundret så kommer du också anmäla dig så jag berättar det … det är så vackert uppe på Dundret så du måste köra Laponia triathlon. Eller så kör du sprinten på torsdagen och tar bilen upp på Dundret. Eller så tar du bara bilen upp på Dundret. Eller så gör du ingenting – det är ju det sköna med livet – du bestämmer.

Laponia_Triathlon_170708_2655

Jag bestämmer att jag och Tysken ska cykla 18 mil i midnattsol. Cant wait!
Foto: Hans Berggren

This entry was posted in Tävling. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *