7 Comments

 1. Lena
  29 August, 2017 @ 20:19

  Tack för ett superbra arrangemang! Det enda jag saknade var liveresultat i mål, eller i alla fall kontinuerligt uppdaterad resultatlista. Skulle vara bra i alla fall för tävlingsklass. Det var tydlig och bra info vid starten och fantastiska funktionärer! Här är länk till min race report:
  http://lenascykelsida.blogspot.no/2017/08/stockholm-triathlon-2017.html

  Reply

  • Sofie
   31 August, 2017 @ 06:25

   Bra kört och tusen tack för bra läsning!

   Reply

 2. Caroline
  29 August, 2017 @ 20:40

  Vet inte om jag kallar det racerapport, men en nybörjares berättelse om sin första triathlon (gick så klart direkt på olympisk distans). En hel del lärdomar till nästa gång 🙂

  http://nouw.com/carolineauren/i-mal-31115678

  Reply

  • Sofie
   31 August, 2017 @ 06:26

   Bra kämpat och ÄLSKAR din första kommentar efter målgång! Ses på någon tävling i framtiden.

   Reply

 3. Malin Vagnér
  30 August, 2017 @ 08:16

  Tack för fint arrangemang! Jag tyckte det mesta fungerade bra i år och tyckte mycket om den nya banaträckningen vid löpningen (har inte kört sen 2014 så det är möjligt att den inte är så ny). Jag tyckte det var bra med toaletter i växlingsområdet och upplevde kngen kö. Jag hade önskat någon ytterligare vätskestation under löpningen och att ni placerade ut papperskorgar lite längre från stationen, råkade behålla mina muggar lite förlänge och fick slutligen knöla ner dem i min ryggficka tillsammans med min mycket kladdiga förbrukade energigel… Ett önskemål skulle även vara att en fick en fast plats i växlingsområdet. Alltså att numren på ställningarna faktiskt visade startnummer. Jag upplever det dom svårt att få plats och lite obekvämt att bara välja en plats på sin rad och knöa sig in (de är inte ett jätteproblem men det skulle minska min känsla av att vara ivägen om jag visste att “det här är min bestämda plats”.
  Återigen tack för en fantastisk dag och en välplanerad och bra tävling!

  Reply

  • Sofie
   31 August, 2017 @ 06:28

   I hear you och tar med mig det till tävlingsledningen.
   Ps. Gillar också att ha mitt nummer på ställningen så jag vet vilken plats som är min och att ingen annan kommer knuffa på mina prylar för att få plats. (och vice versa)

   Reply

 4. Olga
  31 August, 2017 @ 15:24

  Tack för en fantastiska upplevelsen, speciellt till alla funktionärer – tårar i ögon hur duktiga de är för att göra sådant fantastiska jobb helt gratis. Läsa mer om vad jag tycket om barn vid vattenstationer samt hela Race Rapporten kan man här – https://workruntravel.com/2017/08/31/race-report-stockholm-triathlon-27-aug-2017/

  Lite feedback:
  – Vet inte om det är möjligt men assigna platser för alla saker tillsammans med start gruppen. Skulle vart så mycket enklare om alla visste – här är min A1, inte bara leta i A dedikerade gruppen.
  – Toaletter i löpningsområden – man behöver kanske inte ha massor men par styck skulle varit grymt!
  – Säger det ordentligt att “det är 10 minuter inför starten, hoppa gärna i vatten om ni vill att varma upp” istället för “alla som startar XX:YY hoppar i vatten. *alla hoppar* Förresten, ja, vi vänta 10 minuter till starten!” 🙂

  Annars, grym evenemang, anmäler mig nästa år definitivt!!! Tack för alla hårda jobb 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *