2 Comments

 1. anders
  4 May, 2017 @ 05:00

  Springa till å från jobbet regerar. Med ytterst lite tid över mellan familjen med två små småttingar å jobb som tar tid är det enda chansen att få ihop kilometrarna. Brukar få ihop 70-90 km bara på vardagarna i en vecka. Och sen har man ju helgen att kuta med löparbarnvsgn på det ???? Knökar dock ner mina kläder i kajakpåsar å sen ner i vanlig rygga. Funkar hur bra som helst. Och ja jag har lärt mig vikandets konst näst intill perfekt. Haha. Men jag måste erkänna stt jag inte tar min gulblå Camelbak till några möten eller så nej ???? Och nej; så mkt löpning är inte bra för cyklingen. Haha. Men det funkar ju ändå eftersom jag i år ändå fegat ur å inte kör ngn tri utan bara nåra trail-löpar-ultror. Så ingen märker ju att mina cykelben e borta (om jag nu ens hade några tidigare…)

  Reply

 2. anders
  4 May, 2017 @ 05:43

  Å blev visst en massa frågetecken istället för skojiga (?) smileys… Och ja det där va ett riktigt frågetecken…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *