TIDSOMVÄNDARE

170109_NZ20170110_0073

Hemma igen. Fattar inte att dom här två bilderna är tagna för mindre än en vecka sedan. Huvudet är 12 timmar fel. Märkligt det här med tid. Att resa till Nya Zeeland tog två dagar om jag tittar i min kalender. Tillbaka – inte ens en dag. Sista flyget från Helsingfors tog ingen tid alls. Vi lyfte 16:10 och landade 16:10.

En minut kan kännas som ett dygn och som ingenting beroende på vad du gör.

NZ_South_170101_4285

Bilderna har Hans tagit. Kolla in hans instagramflöde här speciellt den på huset vi bodde i sista veckan. Hela Nya Zeelands resan var magisk och jag njöt av varenda sekund. Men jag är glad att jag vaknade (03:00) helt pirrig och glad över min vardag. Tänker ofta på det, att det är viktigt att skapa en vardag man gillar – annars blir livet en lång längtan.

This entry was posted in resor. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *