#2016bestnine

lanttolife

Lanttolife på Instagram 2016. 64186 likes på 276 inlägg. En vanlig dag bryr jag mig inte hur många hjärtan en bild får eller inte får. Instagram är mitt verkliga liv – men också mitt drömliv. Jag lägger normalt inte upp bilder från en måndagsmiddag eller ett svettigt trainerpass en vardagstorsdag (det smyger ibland in i min story–den som försvinner efter 24 timmar…). Instagram är det jag gillar, det som gör mig glad och som jag vill och lever mitt liv.

Rätt eller fel det bestämmer du. Jag älskar enkelheten med Instagram – ett konto som inte ger energi eller något annat du vill ha = avfölj! Livet är för kort för konton som ger dig negativa tankar.

Men det är lite kul i efterhand att se vilka bilder som andra tyckte om.
1. Isbadet efter Ironman Kalmar. 
2. Jag på cykeln under Laponia triathlon. 
3. Lanttoröven på cykeln under Laponia triathlon.
4. Petra innan starten på Laponia triathlon. 
5. Jag går i mål på min 13:e Ironman. Ironman Kalmar. 
6. Löpningen under Laponia triathlon. 4,2 mil från Ritsem till Stora Sjöfallet. 
7.  En härlig stund i Engadin, Schweiz. 
8. Marie dricker kaffe i Stockholm skärgård. (Här läser du “sanningen bakom instagrambilden”) 
9. Jag innan starten på Laponia triathlon. 

This entry was posted in Lappland, Löpning and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *