STÄNGD SHOP & PRESTATIONSPODDEN

161120_solbrannanlunch20161120_0106

Om du går in på Lanttodesign så hittar du en stängd shop. Det är bara för att Karol som graverar muggarna inte hinner med fler just nu. Du som beställt och inte hört något från mig ska hinna få din mugg innan jul (om inte posten får för sig att gömma paketet någonstans på vägen) men det är några jag mejlat för att Karol förmodligen inte kommer hinna så funderar du så kolla din mejlbox.

Planen är att imorgon vara så lugn och ikapp med jobb att jag sätter mig och bloggar loss … om “best of konditions PT-kursen” som ligger och ruvar i mitt bakhuvud. Och och och och.

Till dess kan du gå in och lyssna på min norrländska röst på prestationspodden här! Vi pratar om stress, sömn och en massa annat.

Dom presenterade mig såhär: Känner du dig stressad över julen kommer du snart vara fullpumpad med energi och känna att allt är möjligt. Sofie Lantto är art director på heltid men hon är även triathlet, föreläsare och mamma. Framförallt är hon en människa som älskar livet. Hur hinner hon med allt? Och var kommer all energi ifrån? Lyssna, bli inspirerad och få massor av handfasta tips.

Det är ju så jag blir stressad bara av att läsa om mig själv. Nu sömn. Minst nio timmar 🙂

This entry was posted in Lanttodesign and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to STÄNGD SHOP & PRESTATIONSPODDEN

  1. Carina says:

    hej,

    Jag har precis fått mina muggar som jag beställt 🙂 Men jag måste fråga om jag fått fel eller tänkt och beställt fel , kan inte gå in och läsa på sidan nu när den är stängd. Jag beställde muggar right hand, men trycket är bort från kroppen och inte emot. Stämmer det och har jag missuppfattat?

    Med vänlig hälsning Carina

  2. Carina says:

    jag skrev fel mailadress , här kommer den rätta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *