Sök
Stäng denna sökruta.

VAD VILL DU?

img_3325
September är min gör-vad-jag-vill-månad. Alla månader är såklart gör-vad-jag-vill-månader men just september har dom senaste åren varit återhämtning och vila från strukturerad träning.

Lagom till oktober brukar jag bli sugen på något lopp och så fort jag anmält mig så brukar jag vilja köra igång med strukturerad träning.

Just nu är jag inte sugen på att anmäla mig till något. Eller ja Siljan runt och Laponia triathlon är det närmaste ett pirr i magen. Jag låter det vara så och gör det jag känner för ett tag till. Som att det är knäppt kul att simma med CoachAnna och att jag älskar cykla. Så då gör jag det … tills lusten för något annat kommer.

Och så formger jag tidningar och föreläser. Lustigt att det inte är längesedan jag tävlade (Ironman Kalmar 20 augusti) men när jag står och föreläser och nämner att jag gjort 13 Ironman, 3 ÖtillÖ och hoppat fallskärm i 24 år så känns det som det handlar om någon annan. Inte har väl jag … men det har jag. Tydligen.

img_3099

Ska bli spännande att se vad magen går igång på 2017.
Vad är du sugen på?
Foto: Hans Berggren

Nå gillar du det här så gillar du nog också

IKIGAI

Ikigai “meningen med livet” eller “anledningen till att gå upp på morgonen”.

Läs mer »

EN VIKTIG VUXEN

Senaste åren har jag försökt ta beslut där jag gör skillnad. I det stora. I det lilla. Jag vill vara en positiv kraft i samhället. Med det menar jag att jag vill vara en del av lösningen där det går. Jag vill inte vara tärande. I det stora i det lilla. Jag vill ha känslan av att jag klarar mig själv och bidrar där jag kan.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *