VAD VILL DU?

img_3325
September är min gör-vad-jag-vill-månad. Alla månader är såklart gör-vad-jag-vill-månader men just september har dom senaste åren varit återhämtning och vila från strukturerad träning.

Lagom till oktober brukar jag bli sugen på något lopp och så fort jag anmält mig så brukar jag vilja köra igång med strukturerad träning.

Just nu är jag inte sugen på att anmäla mig till något. Eller ja Siljan runt och Laponia triathlon är det närmaste ett pirr i magen. Jag låter det vara så och gör det jag känner för ett tag till. Som att det är knäppt kul att simma med CoachAnna och att jag älskar cykla. Så då gör jag det … tills lusten för något annat kommer.

Och så formger jag tidningar och föreläser. Lustigt att det inte är längesedan jag tävlade (Ironman Kalmar 20 augusti) men när jag står och föreläser och nämner att jag gjort 13 Ironman, 3 ÖtillÖ och hoppat fallskärm i 24 år så känns det som det handlar om någon annan. Inte har väl jag … men det har jag. Tydligen.

img_3099

Ska bli spännande att se vad magen går igång på 2017.
Vad är du sugen på?
Foto: Hans Berggren

This entry was posted in Sofies budord!, Tävling, Womens Health. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *