PLUGGHELG

160925_sephacksta20160925_0036

Helg = familjehäng och så har jag jobbat och pluggat. På onsdag är första provet på konditions-pt-utbidningen och just nu är jag helt slut i huvudet av att ha läst, läst, läst och läst. Målat muskler. Gått omkring och läst lite mer högt. Dragit lite i barnen och pekat ut muskelfästen och sedan fortsatt läsa forskningsrapporter. Kommer drömma om testmetoder, återhämtning och hur musklerna fungerar.160925_sephacksta20160925_0067

Avslutade helgen med att gå upp i bästaste intervallbacken och sedan ansluta till Jeanettes yoga. En timme yoga utomhus. Knäppt härligt att yoga ute. Nu laddar vi för sista septemberveckan. Vad har du för planer?

This entry was posted in yoga. Bookmark the permalink.

One Response to PLUGGHELG

  1. Är det den där maffiga 26-dagar-plus-distansstudier-kursen du går? Min hjärna hade nog exploderat. Men samtidigt låter det jäkligt kul. Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *