Endurance Personal Trainer DAG ETT

160910_endurancept20160910_0026

Dag ett på Endurance Personal Trainer utbildningen (sorry för svengelskan…)
Anatomi. Anatomi. Anatomi. 
Och lite mer anatomi.

160910_endurancept20160910_0011

160910_endurancept20160910_0038

Vi är 20 stycken som ska läsa ett gäng helger under hösten. Fick delar av kurslitteraturen idag … kolla på bilden nedan. Bara att sätta igång.

160910_endurancept20160910_0005

Som jag skrivit tidigare så är det jag ser fram mest är att lära mig är mer cykelteori av Fredrik Eriksson och Mikael Flockhart och pumpa Erik Wickström om längdskidåkning. Att Carl Norell (aka CoachCarl), Linus Johansson och Erik Börjesson är bra det vet jag redan – men att få tillgång till deras hjärnor och fråga, fråga, fråga, några dagar = lyx!
Nu måste jag repetera anatomi. Hörs till våren 😉

This entry was posted in Böcker and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to Endurance Personal Trainer DAG ETT

 1. Maria says:

  Såååå roligt Sofie!!! Sitter här och blir riktigt avundsjuk ????. Lösning på det…jag drar på mig våtdräkt och ger mig ut i lugnet. Fråga mycket, skriv mycket, njut och have fun!

 2. Jag läser anatomi som en del av min utbildning till PT just nu och kan bli “tokig” på allt man ska få in ????
  Men vilka underbara ord det där med att anatomi inte är svårt utan bara mycket ????
  Det ska jag ta till mig och komma ihåg ????

  • Sofie says:

   Jag skriver under på det … att jag blir tokig på allt man ska få in. Och då har jag ändå läst anatomi i flera omgångar men ändå känner jag GAHHHHH hur var det nu allt hängde ihop/hette/extension/flektion/blablablablabla
   Men nu kör vi! Lycka till!

 3. Vad konstigt det blev med emojis..det blev till frågetecken 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *