10 INSPIRERANDE INSTAGRAMKONTON

modernoutdoors2

Jag älskar Instagram! Dom jag följer ska ge mig inspiration, information eller vara vänner. Annars avföljer jag. Här är tio favoriter som alltid får mig glad eller ger mig idéer. (Flera av dom samlar bilder från andra konton – så gå gärna in och leta upp bilderna så hittar du ett gäng bra fotografer.)

modernoutdoors. Överst ett konto som får mig att längta efter krispiga andetag och planera för nästa äventyr.

ultraromance2

ultraromance. Cyklar och tar bilder som gör att jag vill fixa sådana där väskor fram på cykeln och trampa världen runt.Blandar snygga bilder med lite skön självdistans.

maryywilke2

maryywilke. Verkar älska cykling nästan lika mycket som jag gör.

northwestcreativest

northwestcreativest. Ett till konto som får mig att drömma.

swimyogarun3

SwimYogaRun. Jag följer inte många matkonton – men Saras älskar jag! Och älskat henne har jag gjort sedan vi hamnade i samma rum under vårt första triathlonläger. Redan då tog hon fina matbilder. När hon startade SwimYogaRun tidigare i år så har jag bara väntat på att hon ska explodera i följarantal. Och ja – från att det var 10 följare när jag klickade följ så har hon nu några månader närmare 9000.

mymoodyday

mymoodyday Får mig att tänka på Hank Moody i Californication. Tycker väl sådär om kvinnoskildringarna i den serien men det här kontot får mig ändå lite glad och så är det skönt med lite variation i mitt flöde med vackra naturbilder och sportiga triathlonbilder.

visualscollective3

visualscollective Ännu ett konto som får mig att vilja packa tältet och kameran och dra ut i världen. (Bilden längst till höger är bilden som fick mig att längta efter att dricka champagne på ett slott i Schweiz …)

themagdalenaexperience2

themagdalenaexperience Fotograf som reser runt världen och tar bilder på sin bak. Typ. Vackra bilder men framförallt så går jag igång på att kontot som håller en linje …

Skärmavbild 2016-06-17 kl. 00.02.05

jeredgruber Jered Gruber gillar cykla. Och fota. Jag ÄLSKAR Jered Grubers bilder. Punkt.

wilderness_culture.4

wilderness_culture. Mer vildmarksporr.

Har du några tips till mig? Vilka konton bara måste jag kolla in?
Ps. Här hittar du mig på Instagram.

This entry was posted in Inspiration and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 10 INSPIRERANDE INSTAGRAMKONTON

  1. Tycker även att man ska följa det inspirerande kontot @lanttolife ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *