Workout Åre

150530_WOA0005

Workout Åre – det mysigaste konventet varje år! Maj utan Åre skulle inte kännas lika bra så det verkar som redaktionen flyttar norrut för en helg. 27–29 maj.

Det jag älskar förutom att jag får andas lite norrlandsluft (även om vi fortfarande bara är 1/2 vägs hem till mitt Lappland) att några av Sveriges bästa instruktörer är under samma tak. Jag kan blanda yoga, crossfit, löpning, crawlteknik, spinning, AfHo, SOMA och  föreläsningar med några pass utomhus. Nu hann jag inte boka någon Fatbike långtur men du kan lita på att jag kommer stå vid disken och norpa en biljett så fort någon blir för trött för att köra. För så har det varit varje år, det kan se fullbokat ut på schemat men väl där så finns det alltid plats så man kan byta till sig några favoritpass.

Boka du med! Eller har du redan gjort det?

This entry was posted in Womens Health and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *