DIAGONALÖVNING

190224_magnustraning0005

Jag och Lisa rev av ett träningspass med en gammal favorit. Magnus Hagström. Jag tränade med honom bland annat året jag körde Norseman och Kalmar Ironman med två veckors mellanrum.

Magnus träning var en variant av Crossfit Endurance. (Förenklat Crossfit med inslag av mycket teknik och hårda intervaller i simning/cykling/löpning.) Har aldrig känt mig så stark och snabb som när vi kört hårt några månader. Älskar den känslan – att kroppen klarar vad som helst.

Förra veckan körde vi ett träningspass där bland annat den här övningen var med – en bra diagonalövning. Enkel för att det enda du behöver är en vikt. Jag kör diagonalövningar i dragmaskin varje gång jag är på gymmet – det här var en bra variant när jag kör hemma.

This entry was posted in PerformancebyHagström. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *