SPRING SOM PHOEBE!

Runners World länkade till den här och minnen forsade över mig. Vänner. Så många skratt, hur jag skyndade mig hem efter skolan för att se nästa avsnitt … Älskar det här avsnittet när Rachel skäms för hur Phoebe springer – men sedan inser att livet blir roligare om du bara ger sig hän. Men avsnittet när Ross går på spraytanning är också bra och och och ochoch

Har du någon relation med Vänner? Något favoritavsnitt?

This entry was posted in Löpning. Bookmark the permalink.

3 Responses to SPRING SOM PHOEBE!

 1. Alltså Vänner.
  Har förmodligen sett hela serien minst 50 gånger om. Lessnar aldrig. Kan seriöst alltid koppla vilken händelse som helst till något avsnitt av Vänner. Om jag tråkigt? På med Vänner bara! 😀
  Phoebes löpning är en favorit hos mig också och jag älskar när Tag säger “I know what you mean, I’m totally freaked out about turning 25” när Rachel fyller 30.
  Episk serie!

 2. Ahhahahaha, Vänner kan vara det bästa som finns! Så sjukt många bra avsnitt, och de blir aldrig dåliga… Älskar Chandlers försök till ett avslappnat leende på bröllopsfotona!

 3. Anna Jansson says:

  Jag är nog enda personen som inte har en relation till den här serien.. har inte försökt heller men kan se några ströavsnitt ibland men det har aldrig blivit mer än så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *