FRIIDROTTYOGA

150105_TiinaLisa0340

Bilden har inget med dagen att göra … förutom just yoga. Ikväll höll jag ett yogapass för min 11-åriga dotters friidrottgrupp.

Jag har valt att inte ha några fasta yogaklasser just nu så när jag väl guidar så tycker jag det är väldigt, väldigt roligt. Idag var det extra kul för att jag försökte förmedla hur dom kan använda andning för att lugna, fokusera och syresätta kroppen inför tävling, prov eller bara till vardags. Och så ville jag ge dom ett smakprov på ett fysiskt yogapass. Motiverade varför vi gjorde det vi gjorde. Inget flum, bara flöde var planen.

150105_TiinaLisa0144

Känner du för mer Lanttoyoga så … läs om när jag höll hårdrocksyoga för cyklister, barndomsvänner och min favoritproffessor. Bra yoga för triathleter hittar du här. Globalyoga här. Yogagodis för höfterna hittar du här. Eller här. Och vill du se hur stel jag är två dagar efter en Ironman så kan du se en yogasekvens från en brygga i Amazonas här.

This entry was posted in yoga. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *