DAGENS MAGKÄNSLA

Jag har alltid gått på magkänsla. Att göra saker för att andra är pepp brukar aldrig bli bra. Förra året gick jag och Lisa igång på Rockman. När jag ser den här filmen så känner jag tacksamhet över den dagen men pepp är jag på det här:

Inte Justin Biber. (Så mycket.) Men miljöerna. Och det är på gång. Om några veckor ska två vänner och jag på en mini-roadtrip på Island. Har frågat ut den här bruden om dom dom bästaste ställena. Och alla miljöer i Bibers video är med på hennes lista. LÄNGT!

Vad säger din magkänsla att du ska göra idag?

This entry was posted in resor, swimrun, Vänner. Bookmark the permalink.

2 Responses to DAGENS MAGKÄNSLA

  1. Ida says:

    Magkänslan sade att jag borde avboka morgondagens spinningpass och resten av helgens träningsplaner på grund av hosta. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *