DRÖMCYKLING

IMG_6023

14 dagar till Ironman Barcelona. Sista långpasset cykel gick till favoritfiket Drömkåken. Blev lite nostalgisk när vi trampade iväg i eftermiddagssolen. Bara knän. Varma vindar. Inte många rundor kvar innan knävärmarna måste på eller/och vi ska börja nöta trainer inomhus.

150919_dromkakenerika0053

Älskar, älskar, älskar att cykla cirka åtta mil innan jag klickar ur skorna och fyller på med kaffe och kaka. Den här gången gick vi all in och slösade inte utrymme i magen på mat utan delade på pollykladdkaka, blåbärspaj och mazarintårta.150919_dromkakenerika0015

IMG_6047

Det vi inte riktigt räknat med var att solen snabbt gick ner … rådimma på ängarna och bilarna började blinka med helljusen. Skrattande ställde vi oss i diket och ringde Marie som kom och plockade upp oss. Fick in ett gäng mil i benen och massor av skratt. En långtur jag aldrig kommer att glömma.

This entry was posted in Cykel and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to DRÖMCYKLING

  1. Ska du köra Ironman Barcelona? Jag bor ju här, då ska jag komma och hejja på dig! Tid för en fika kanske (vet perfekta fikastället!) – prata Patagonien (http://explorista.se/450-mil-pa-motorcykel-genom-patagonien/) & resor? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *