4 Comments

 1. Kristina Landeström
  14 March, 2015 @ 09:32

  Hej, Jag vill bara säga hur fantastisk jag tycker du verkar vara:) En inspiration, delar med dig av din kunskap och erfarenheter och roliga inlägg. Du skriver att du vill vara en del i att “förändra folks liv” – det gör du! Kram Kristina

  Reply

 2. Petra
  16 March, 2015 @ 21:15

  Den skulle innehålla en ruta varje vecka där jag skriver en påminnelse till mig själv – typ “andas”, “stretcha”. (Eller att det står såna påminnelser redan från början). Varje månad en större ruta där ett mål kan fyllas i – typ tälta minst en gång, paddla tre ggr eller yoga varje dag.
  Den skulle innehålla plats för att fylla i träning, jobb och andra fritidsintressen. Och kanske skriva upp sina träningsresultat. Får aldrig plats någonstans att skriva det.
  Sen lite härliga peppiga citat och fina bilder. Det skulle ge mig energi och mer pepp 🙂
  Blev riktigt pepp på en bra kalender nu! 🙂

  Reply

 3. Pernilla
  18 March, 2015 @ 06:50

  Vilken toppenide! Jag skulle önska en sida innan varje ny månad där man kan skriva upp månadens mål och liknande. Och en ruta varje vecka där man kan skriva veckans mål. Och i början av kalendern eller någon sida då och då får det gärna vara lite inspiration, exempel på mål och sånt man bör tänka på för att må bra. Som små snuttar av din blogg och det du brukar skriva här. I början av ett nytt år kan det också finnas plats för att lägga strategin för den nya året, hur man kan tänka. Sen måste det såklart finnas alla namnsdagar och högtider/röda dagar. Hade!

  Reply

 4. Paulina
  2 January, 2016 @ 20:33

  Hej, nyfiken i en strut så undrar jag vart du tryckte upp denna?
  Kram Paulina

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *