Sök
Stäng denna sökruta.

sjuk till jul – så gör du!

141216_runoskog0038

Påminnelse till mig själv och alla det berör: Julen är ingen deadline. Det är inte värt att stressa ihjäl sig för att sedan bli sjuk och vara risig hela julen.
Ta hand om dig! Sov bra. Ät bra. Rör på dig. Gå ut i skogen och sug i dig dom få små solminutrarna du kan.
Så firar vi jul nästa vecka. Glada. Friska. Inte utbrända och osams med dom vi gillar …

Kram!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

IKIGAI

Ikigai “meningen med livet” eller “anledningen till att gå upp på morgonen”.

Läs mer »

EN VIKTIG VUXEN

Senaste åren har jag försökt ta beslut där jag gör skillnad. I det stora. I det lilla. Jag vill vara en positiv kraft i samhället. Med det menar jag att jag vill vara en del av lösningen där det går. Jag vill inte vara tärande. I det stora i det lilla. Jag vill ha känslan av att jag klarar mig själv och bidrar där jag kan.

Läs mer »

2 reaktioner på ”sjuk till jul – så gör du!

  1. Yes!! Hear hear!! Här kör vi mest på samvaro och laga god mat och bakning i väntan på julen. Vi har inte ens köpt ett enda julpaket åt barnen än. Men känner mig inte stressad över det heller. Vi har mycket att välja på och de är glada över vad än de får. Vägrar känna mig stressad inför julen. Vi har avstressat den för många år sedan. Vi brukar ha en lugn jul, hemma, enbart vi fyra. Äta gott och öppna julklapparna lite senare, mysa till nån film efteråt. I år jobbar jag dessutom julaftonsmorgon och kvällen på juldagen. Kanske även därav som julstressen inte infinner sig, känns inte så högtidligt. Njuter av lugnet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *