2 Comments

 1. Maria Rytterlöv
  14 September, 2014 @ 19:58

  Härligt med så positiva ord som jag, också uppvuxen i trakten, i högsta grad instämmer i. Har själv haft förmånen att sedan början av juli dagligen varit uppe på dundret och det enda jag har att invända är: Tyst nu, jag vill ha hela härligheten för mig själv, det räcker med dem som redan hittat detta paradis, jag vill inte dela berget med fler, det är ju den enda platsen jag kan andas på.

  Reply

  • Sofie
   15 September, 2014 @ 14:40

   Haha. Sant, skrattade åt mig själv häromdagen när jag efter en timme ensam stötte på två tyska vandrare och tänkte “näääää, jag som ville vara ensam…”
   Fortsätt njut, jag är tillbaka i södern och mycket avundsjuk på dig!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *