5 Comments

 1. Annika - strongday.se
  24 February, 2014 @ 08:04

  27 km ÄR fantastiskt bra!!

  Reply

  • Sofie
   24 February, 2014 @ 11:05

   Tack, jag vet, det är därför jag säger att det är förbannat fånigt att ens fundera över det … Har släppt det nu.
   Men det är otroligt vilken skillnad det gör att veta att springer jag inte 30 km så kommer någon (i mitt fall Rubin) ifrågasätta varför. För min del så betyder den skillnaden att jag ser till att alla pass faktiskt blir av om jag är frisk.

   Reply

 2. Kicki
  24 February, 2014 @ 12:27

  Tackar som frågar…. Nu är inte fasta veckoplaner för min träning min starka sida. Tränar man “quattrathlon” så blir det mycket olika som ska klämmas in och inte minst väder och före spelar in. Så var det livet i övrigt då… Men säger som du- vänta bara jag ska nog få gjort mitt även om det blir 3 km kortare än det “optimala” emellanåt. Heja Sofie, du fortsätter att inspirera som vanligt.

  Reply

 3. Jonna
  25 February, 2014 @ 18:15

  Nu när du fråga så har jag inte tänkt på hur mina veckor ser ut. De vart mest rent av blivit till en rutin. Coolt!

  Måndag: IntervallFlex 55min (25min pytonjobbigakroppsintervallestyrka/25min flexibilitet/smidighetsstyrka)
  Tisdag: Löpning – enl. schemat
  Onsdag: Boxning 75 min
  Torsdag: Löpning – enl schemat
  Fredag: Vila
  Lördag: Boxning 75min
  Söndag: Långis Löpning – enl schema

  Reply

 4. Gunnar Löfgren
  26 February, 2014 @ 09:28

  Min vecka ser egentligen ut så här:
  Måndag: löpning 90 zon 3
  Tisdag: simning drillset + intervaller
  Onsdag: Cykelpass intervaller 3 x 6 min (zon 4)
  Torsdag: simning drillset + intervaller lunchtid och styrketräning
  Torsdag: Cykelpass distans
  Fredag: Cykelpass kortaintervaller följt med löppass direkt efter.

  Kostplanering: Kolhydrater: 50%, Fett: 40%, proteiner: 10%, baserad på nyttig och ekologisk kost där behoven av vitaminer, mineraler, antioxidanter uppnås. Testa ny sportdryck under passen.

  Eftersom min fru har extrainsatta möten denna vecka och det är sportlov är realiteten följande:

  Måndag: Avslappning hemma med kidsen med en lättare tur till brostugan för lunch. En annan mindre tur för 4 åk på Ekebyhovsbacken innan lockelsen av värmestugan blev för stark för min 8a åring som hade synpunkter på att backen var för “hackigt”

  Tisdag: Mer vila hemma även om kidsen var på fritids. Inbillade mig att jag måste göra research inför en anställningsintervju och att jag måste testa nya abonnemanget av netflix. Lättare styrka på kvällen med passning av min VIP PT kund i hemmagymmet.

  Onsdag: inplanerad aktivitet är en promenad i Nacka i barnvagnstakt för ett besök hos nyfödde systerson. Uppladdning för skidsemestern med The Tudors på kvällen.

  Tors-Fre: Pister i Bjursås (som min 6 åring kallar Brunsås) med familjen. Eventuellt planeras en Noll-a-thlon i bastun.

  Utfall av kost: imorse började vi med brunch bestående av våfflor, socker och sylt. Inget fel med det; men det känns att kostregistreringen kommer börja på måndag…

  Nåväl, jag har haft utvecklingssamtal med coachen för att justera mitt utgångsläge… Kanske med ett nytt simtest och joggingtest snart. Och det blir intressant att träffa en psykolog på måndag 😀
  Njaä, sånt är ju livet, massor med skiftande mål och tillstånd, kvalitetstid med nära och kära och sig själv och above all, LUV “n” Smiles

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *