Följ vårt race!

Följ oss under Ironman Brasilien på söndag. Leta här under “Athlete Tracker” och slå in namn eller nummer så borde vi komma fram. 

Kan du hålla en tumme hårt och skrika lite extra högt ungefär när du äter middag så vore det bra. Det borde vara då någongång vi går ut på löpningen. Vi ser varenda kommentar här, på Instagram och Facebook om inte under så efter loppet och man blir på riktigt otroligt rörd över att någon orkar bry sig om att vi simmar, cyklar och springer (om man kan kalla det man gör efter 3860 meter simning och 18 mil cykel att springa …) i Brasilien. Så tack, tack för att ni ger energi! Ska simma lite extra smart, trampa lite extra hårt, springa lite extra snabbt men framförallt skratta lite extra högt under tävlingen när jag tänker på era hejarop!

Läs om Lisas, Anders och Thomas tankar här. Mycket bra!

Men vad du än väljer att göra av din söndag – gör det så bra du kan och gör det med mycket glädje. Det är mitt motto för dagen!

This entry was posted in Ironman and tagged . Bookmark the permalink.

13 Responses to Följ vårt race!

 1. Thomas A says:

  Stort stort stort lycka till!

 2. Åsa says:

  Massor med lycka till!

 3. Dubbelspelaren says:

  Du är grym. En förebild. Good luck, have fun!

 4. Heja heja heja! All styrka till er som genomför en ironman idag, imponerande!

 5. Michelle says:

  Kollade precis in live trackern. Du är en sån inspiration för mig! Hoppas allt går bra där ute på banan och sänder positiva tankar från Schweiz!

 6. Angelica says:

  Heja heja!
  Håller koll på er på Ironman.com. Ser bra ut!

 7. MaYA says:

  heja heja !!

  idag är ni stark starkare starkast enda in i mål !!! 😀

  grymt jobbat !!!

 8. Ingrid says:

  Heja,Heja;Heja! Ni är bäst och glöm inte att ha lite kul!

 9. Annika says:

  Vilken upplevelse du befinner dig i! Jag sänder alla positiva tankar jag har och hoppas du kan göra dig själv rättvisa och ha härliga minnen med dig hem. Några åt mig 😉 att dela.

 10. Marre says:

  Heja, heja, heja! Fast nu är du nog i mål. Hoppas jag…. 🙂

 11. Helena says:

  Åååååå, har väntat hela dagen på ngn uppdatering….. Verkar lite fördröjt på Athelete Trackers :-/. Vill så gärna höra hur det gått….
  /Helena V

 12. Alex says:

  Det här är så sjukt coolt! Jag trodde lite hatt har man inte gjort sina utmaningar innan man fick barn så blir de inte av efter, man kommer inte få ihop det. Tur att du finns och motbevisar. HEJA!

  • Sofie says:

   Tack! Livet vore enligt mig bra trist om man slutade med utmaningar och upplevelser när man fick barn.
   Barn gör bara att man blir ännu bättre på att se utmaningarna och upplevelserna även i det lilla. Som att livet är bra jädra magiskt även på vägen hem från dagis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *