14 dagar till tävling

tvlatin_-120

Fast jag vet att jag ska vara trött så har jag varit en smula orolig en vecka. Tre trappsteg har gett mig mjölksyra. Brottby duathlon var tungt från steg ett. Mina löpintervaller i onsdags var som ett skämt. Och kliar det inte lite i halsen?

En kombination av att kroppen är trött efter en bra träningsvår, tävlingsnerver som börjar komma krypande och möjligen att jag var och lämnade blod några dagar innan Brottby. Strunt samma vad det var. Jag har vilat tre dagar. Igår sprang jag. Intervaller. Snabbt. Äntligen fanns det kraft i benen.

Nu är det full fart med jobb och lite mindre träning för att om exakt 14 dagar vara på väg in i mål på Ironman Brasilien.

tvlatin_-119

Svensk sommar är utlovad som ungefärlig temperatur. 

mapaNatacaoAmp

Simma 3800 meter. 

tvlatin_-368

Cykla 18 mil. Just nu fattar jag inte hur det ska gå till, 8 mil känns långt. Men så känns det alltid innan. Jag ser det som att den 26 maj ska jag sporta hela dagen. 

percurso_ciclismo_ironman2012

tvlatin_-369

Fast jag gjort fem Ironman innan så pirrar det i magen, har jag verkligen tränat nog? Och alla saker som ska fixas innan … Och jobb som ska göras … Barn som jag vill krama … Vaknade imorse och kände mig stressad när jag såg “14 dagar kvar till IM Brasilien”.

Det är bara att göra en lista. Bocka av punkterna en efter en. Träningen som är gjord är gjord, jag har gjort mitt bästa fram till idag. Nu är det bara att hålla kroppen frisk och igång så jag får genomföra äventyret den 26 maj.

 

This entry was posted in Ironman, jobb, Tävling and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to 14 dagar till tävling

 1. Josefine says:

  Nu kör jag ju mer modesta utmaningar men jag vet precis vad du menar – än fast man gjort det förut är det ju så himla nervöst! Jag tror nästan jag blir mer och mer nervös för varje marathon jag springer….

  Fast det kommer ju så klart att gå galant för dig 🙂

 2. Suz says:

  Spännande! Lycka till!!

 3. Helena says:

  Åh vad kul! Jag längtar redan efter din race report så att jag får gråta lite… 🙂

 4. Gunnar Löfgen says:

  Hej!
  Temperaturen i juni där brukar variera mellan 13 grader på natten och 21 på dagen (alltså som den svenska sommaren 😉 och eftersom det ligger vid havet kanske det blir lite dimma på morgontimmarna ;). Kanske blir det något kyligt i vattnet (saltvatten), beroende på strömmar.
  Det låter som det kommer bli väldigt roligt och bra socialt, det är ju brasilien 😉
  Då kan väl ditt och andras leende vifta bort eventuella frågetecken (och tröttheten från långresan + jetlag) man haft innan? 😉
  Förresten blir nästan säkerligen IM Brasil den tävlingen jag kommer köra om två år (fast nu är jag mellan den och IM Nice) eller vad fasen, varför inte båda… Ser fram emot din race rapport (den från IM Nice finns ju redan är på bloggen ;)) för att jämföra…
  Boa sorte och prova gärna Acai na Tijela när du ändå är där 😉
  http://en.wikipedia.org/wiki/A%C3%A7a%C3%AD_na_tigela

  Gunnar

  21-13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *