S som i …

IMG_6469

… söndag och som i simma … Daniel guidade oss från kanten, här pratar han om det perfekta draget med Anders. 

Han filmade mig från kanten och jag insåg att jag sätter i mina händer precis lika smalt som innan. I mitt huvud så sätter jag i mina händer brett, armbågen är hög, jag verkligen greppar vattnet, tar hjälp av höften och magen och swoooch får till värsta farten. SÅ ÄR DET INTE.

Bad Daniel tipsa om ett filmklipp med det peeerfekta draget, så jag kan visualisera det om och om igen. Fick den här filmen. Nu längtar jag till ikväll då jag ska simma. Plötsligt händer det. Ikväll tänkte jag. Swoooch … 

IMG_6477

Passet avslutades med några hundra meter med paddlar.

IMG_6474 

Anders paddlade också.

This entry was posted in Simning. Bookmark the permalink.

3 Responses to S som i …

  1. Anna says:

    Inspirerande inlägg! Jag har börjat simma igen (pass nummer två efter fyra månaders uppehåll) och fascineras över hur långsamt det går. Jag verkar inte vara skapt för simning… övar och övar och övar och inte går det snabbare för det. Men nu fick jag lite inspiration!

  2. Lisa says:

    Hur kan han i filmen ligga så stilla med huvudet?! Känner mig som en skadeskjuten drake i jämförelse.

  3. Britta says:

    Tänkte på samma sak som Lisa, han har verkligen spikrak linje huvud-ryggrad och resten bara liksom roterar runt denna linje. Coolt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *