10 Comments

 1. Josefine
  23 March, 2013 @ 15:17

  Det är bland det bästa jag vet, att springa med en av mina systrar – eller båda, det är vekligen lyx!

  Reply

  • Sofie
   23 March, 2013 @ 18:20

   Eller hur. Syskon är bland det bästa man har! Jag är så glad över att jag och Lisa började med triathlon ihop. Sedan dess är hon min bästa vän och den jag har roligast med, men också den som jag får höra den hårda sanningen först av …

   Reply

 2. Ingrid
  23 March, 2013 @ 16:57

  Ja det är nog en utmaning att springa med sin syster, själv ska jag springa ett lopp med min man i sommar, det blir också en utmaning. 😉 Det man i alla fall vet vare sig det är en syster eller en make, att de älskar en! Åtminstone efter en stund efter målgång om än inte hela tiden i loppet :-).

  Reply

  • Sofie
   23 March, 2013 @ 18:17

   Haha, att springa med sin man är nog en ännu större utmaning.
   Så jag säger lycka till till oss bägge två 🙂
   Nä, på allvar så tror jag vi båda kommer få härliga dagar, det finns ingen jag hellre delar upplevelsen med. Även om det säkert kommer bli en del sköna diskussioner som vi kan prata om efteråt.

   Reply

 3. Jonas Lejon
  23 March, 2013 @ 17:04

  Verkligen fin bild! Ska också köra Amfibiemannen, mixklass. Synes där!

  Reply

  • Sofie
   23 March, 2013 @ 18:13

   Kul. Ses där om inte förr. Träna hårt men smart.

   Reply

 4. Lisa
  23 March, 2013 @ 22:45

  Äh nu överdramatiserar du väl lite. 🙂 Det kommer ju bli en fröjd. Tänk att få prata med någon man gillar HELA dagen. Det bli inte bara ett GLÖM INTE ATT ÄTA och poff hade man förbrukat sina 3 sekunder av möjlighet att peppa när man möttes under cyklingen. Jag kommer tjata om att du ska äta heeela dagen.

  Reply

 5. Pernilla
  24 March, 2013 @ 16:34

  Hej!
  En liten och löjlig fråga.
  När jag var på Playitas i november förra året, simmade jag i havet själv. Med våtdräkt. Simmade från hotellstranden och till grannbyn fram o tillbaka o fram o tillbaka :-).
  Jag hörd av ngn att man inte bör simma själv. Vad anser du om den saken? Jag har ingen att simma med.

  Sen till den jätte löjliga frågan: hur rädd behöver man vara för hajar?

  Tack för trevlig läsning här på bloggen o ha en härlig träningsvår.

  Reply

  • Sofie
   25 March, 2013 @ 22:22

   Jag rekommenderar inte att simma själv, men jag ljuger om jag säger att jag aldrig gjort eller kommer att göra det.
   Jag ska tillbaka till Playitas, den här gången med familjen utan utan mina triathlonvänner, då kommer jag vara glad om jag får till något pass runt de utlagda bojarna där.
   Och rädd för hajar, inte alls skulle jag säga. Snarare ska man vara glad om man får syn på en 🙂
   Det borde väl rimligtvis finnas hajar i vattnet, men jag har aldrig hört talas om någon som skadats eller ens sett en från stranden runt Kanarieöarna. Gjorde en snabb googling också och fick inte fram något så jag är inte orolig.
   Ha en härlig träningsvår du med!

   Reply

   • pernilla
    26 March, 2013 @ 05:06

    Tack snälla för svar!
    Planet lyfter om ett par timmar.
    Lite rädd för hajar, men ändå simmade jag själv nästan varje dag i november.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *