8 Comments

 1. Jörgen
  15 December, 2012 @ 07:40

  Jag skulle hemskt gärna vilja ha en blixtsnabb tempocykel och ett bättre vattenläge i julklapp…

  Jag provade din höftstretch igår förresten och den kändes mycket bra. Tack för tipset!

  Reply

  • Sofie
   15 December, 2012 @ 21:40

   Åh, härligt att höra. Visst tar den liiiite djupare.
   Hoppas tomten kommer med dina önskningar.

   Reply

 2. Annika - strongday.se
  15 December, 2012 @ 10:04

  Haha älskar att din önskelista är längre än en 10-årings. Gäller att drömma stort!

  Reply

  • Sofie
   15 December, 2012 @ 21:50

   Jag har aldrig förstått dom som säger “jag önskar mig iiiiingenting”. Har dom ingen fantasi?
   😉
   Nä, men på allvar så känns det skönt, det är ingenting på pryllistan jag inte kan leva utan. Det var mer en inspirationslista till alla som frågat mig “vad ska jag ge min triathlonintresserande sambo?”
   Har simglasögon, paddlar, böcker, kompressionstajts, våtdräkt, GoPro … det skulle vara den där resan då.

   Reply

 3. Madeleine
  15 December, 2012 @ 19:10

  Haha skönt fler än jag bloggade loss lite om prylar man önskar sig p inte bara mat o fred åt alla. Fast man behöver inte tänka långt för att inse det är det som spelar roll. Jag önskar mig pt-timmar och pulstester med cykelschema. Tyvärr hjälper inga prylar mig utan hjälpen att träna fr andra. Fast en wattmätare o nya underställ vore inte heller fel 🙂 god jul o hoppas någon av dina önskningar slår in 🙂

  Reply

  • Sofie
   15 December, 2012 @ 21:51

   Detsamma!

   Reply

 4. Träningsglädje
  15 December, 2012 @ 21:18

  åh, ser att “min” stöckliskida ligger som bild. en sådan (eller ja, behöver ju faktiskt två) skulle jag vilja ha. hmm, kan nog komma på lite mer om jag försöker…

  Reply

  • Sofie
   15 December, 2012 @ 21:51

   Jag har inte testat den, bara läst. Vad säger du om den?

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *