4 Comments

 1. Träningen och livet
  28 August, 2012 @ 18:05

  Vilken känslomässig urladdning!

  Reply

 2. Helena
  28 August, 2012 @ 19:47

  Shit vilket häftigt lopp! Och vilken bra film! Förstår att detta är ett minne för livet. Jag fick tårar i ögonen när jag såg folk gå i mål. Måste vars helt överväldigat.
  Hur kom du på att du skulle köra detta lopp? Är det bara att anmäla sig eller måste man “kvala” eller nått? Jag är inte sugen, bara nyfiken och imponerad.
  Måste tacka för din film från Kalmar! Den har bidragit till att jag nu anmält mig. Därför letar jag nu också efter en bra cykel. Har kikat på Canyon – Är du nöjd med din?
  Oj vad långt det blev….
  Ha de gott
  /Helena

  Reply

  • Sofie
   28 August, 2012 @ 20:59

   Tack för härlig kommentar. Jag har alltid tyckt Norge är en av världens vackraste länder och kyla brukar inte bekomma mig nämnvärt, det är värre med värme så när jag såg Norseman så tänkte jag att det där ska jag göra någon dag… Och den dagen var visst 5 aug i år. En helt fantastisk dag!
   Man anmäler sig, och får plats antingen genom att “racedirector” väljer ut dig eller genom lottning. Så alla är välkomna att anmäla sig men bara 240 får plats.
   Kul med Kalmar, du kommer inte ångra dig.
   Och cykel, testa dig fram. Jag är löjligt nöjd med min Speedmax, är du det minsta sugen så kika in på Canyons sida nu, de har höstrea och säljer ut årets modeller…
   http://www.canyon.com/_se/sparbuch2012/
   Lycka till med cykel, träning och livet.

   Reply

 3. Ramona
  29 August, 2012 @ 07:00

  Gråter en skvätt av denna underbara film! Du är så sjukt cool Sofie! Stor kram på dig!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *