4 Comments

 1. Madeleine
  3 July, 2012 @ 06:47

  Du får sluta lägga upp såna här fallskärmsfilmer som får mig att ångra att mina grejer är på väg till Gävle. Å andra sidan kanske det faktiskt går att förnya och köpa nya grejer igen om andan faller sig på. Verkar så himla skönt att ha hoppning som semester 🙂

  Reply

  • Sofie
   4 July, 2012 @ 23:31

   Som de kloka säger, var sak har sin tid. Om inte suget finns där så gör något annat du blir glad av. Som sagt fallskärmshoppningen finns kvar … Jag har själv velat lite men så gör jag några hopp och slutar fundera och låter det finnas kvar i mitt liv. Som sagt, underbar semestersysselsättning. Fast det är triathlon också 🙂

   Reply

 2. Karin Tri
  3 July, 2012 @ 08:05

  Haha, vilken underbart härlig och ärlig löparbild! Grymt jobbat med tusing-intervaller! Ser inte helt fel ut med semester 🙂

  Reply

 3. Sara
  4 July, 2012 @ 05:39

  Pigga och fräscha som alltid! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *