Dröm stort!

Förra veckan ringde Annika mig och frågade om jag trodde hon skulle klara av ett maraton. Hon hade fått en startplats till Stockholm marathon. Jag skrattade bara och sa att det är klart hon klarar det. 

Och jag har inte tvekat en sekund över att hon skulle ta sig i mål. Har följt henne, min bror och ett gäng andra hjältar som tagit sig genom maran idag. Vilket väder. Ni är helt fantastiska!

Annika med medaljen. Hon har sett sig själv med den här medaljen runt sin hals hela dagen. Och här står hon!

Man klarar så otroligt mycket mer än man någonsin tror, det handlar bara om vad du VILL göra. Så fundera, vad vill du? Vad går din mage igång på. Vad får du ett leende av att se dig själv göra?

Själv simmade jag imorse (därav kakelplattorna i bilden högst upp) och sedan har jag läst Born to run och nu vill jag bara ut och springa. Springa med ett stort leende rakt ut i skogen.

This entry was posted in Löpning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Dröm stort!

 1. Annika says:

  Åh fina du, tack!
  Det är lustigt att jag ibland har problem med 5km och helt plötsligt springer 4.2 mil lite spontant. Kroppen är fantastisk! Tack för stödet!
  Ses snart, vill se the new office. Tar med bullar, annars är man ju inte välkommen 😉

 2. Helena says:

  SJUKT imponerad av Annikas bedrift – hon är en riktig fighter!

 3. Vad häftigt! Jag tror stenhårt på det jag med, att man ska drömma stort och att man kan bara man ger sig fan på att det ska gå!
  Jag försöker verkligen njuta av Gällivare nu när jag har några veckor här, det är så härligt 🙂 Din plan låter suverän, att komma upp hit, vila upp sig och hämta energi är nog det bästa som finns!

 4. Annika says:

  HAHA ÄLSKAR din måndagsträning!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *