…and simboost it is …

Igår sa jag att jag behöver simma mer. Så då är det väl bara att… simma mer. Idag simmade jag med SPIF. Jag tror vi var 22 simmare i Långsjön.

På allvar, kan det vara gratis att få göra sådana här härliga saker? Att simma i solnedgång med sköna kompisar.

Syster Lisa, Anders och Yvonne. Yvonne är den vars fotsulor jag gillar mest att jaga. Vi simmar ungefär lika snabbt och jag anser fortfarande att hon ska dumpa sin ÖtillÖ– kompis (tillika hennes man) och tävla med mig. Synd bara att han är så j*vla trevlig så det aldrig kommer att hända. 

Lisa och Anders är mina Ironmanbästisar. Vi har gjort våra tre tillsammans, eller åtminstone samtidigt. De drar till Ironman Zurich om två veckor och säger att de ska reta mig efteråt och säga saker som att “du har baaaara gjort tre Ironman, vi har gjort fyyyra“. Men sedan packar vi bilen och åker till Norge. Där ska dom sitta i supportbilen, äta munkar och heja fram mig under min fjärde Ironmandistans. Med följer också bästa Nadja som var med och simmade idag. Kan inte tänka mig ett bättre supportteam! Det är så jag längtar mer till roadtripen än till själva tävlingen.

This entry was posted in Simning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *