Fokusera på vad du KAN göra!

Här har vi två par ben. I ett underben döljer sig en stressfraktur och så har vi en lite mer synlig stukning på en annan fot. Sitter de här två och surar hemma och har gett upp sin dröm om att genomföra en eller två Ironman i sommar? Självklart inte. De fokuserar på vad de faktiskt kan göra. Som att simma 2500 meter en lördagmorgon!

Grymma simkompisar. Lisa och Mats. 

Jag tror på att låta kroppen vila när den säger vila. Jag tror på balans i livet. Men jag tror inte på att ge upp. Jag tror inte det är bra att ligga hemma i soffan och äta chips och tycka synd om sig själv kväll efter kväll. Jag tror på att se sina möjligheter. Jag tror på att åtgärda. Stärk upp kroppen så du gjort allt du kan för att huvudet ska ha en bra kropp att styra över. Lisa och Mats kan varken springa eller cykla just nu. Men dom kan simma. Alltså simmar dom.

Vad kan du göra idag? 

This entry was posted in Simning. Bookmark the permalink.

One Response to Fokusera på vad du KAN göra!

  1. Annie says:

    Word! Yay! Precis så och det är därför jag vill hyra din “gamla” cykel 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *