3 Comments

 1. Jeanette Stenquist
  12 May, 2012 @ 20:31

  Haha!! De där tvättlapparna lär hänga med länge! 🙂 Du är så grym Sofie! Snart ska vi ut och rasta våra älsklingar! Vi hörs om det SNARAST tycker jag!!
  Haft grymt kul här i Borås – vi borde göra såna här helger med våra troll! Fantastiskt roligt!
  Stor kram till dig bästa Sofie!!

  Reply

 2. Madeleine
  13 May, 2012 @ 11:50

  Jag tycker det vore kul med lite barnblogg. För kontrasten mot andra bloggar där det handlar om bara barn och att de gjorde si och så. Nu är det ditt liv o din blott, som för övrigt är inspirerande, men om jag får önska så tycker jag det är kul med ett familjeperspektiv. Vi är ju många med familj o jobb o alltihopa o att läsa hur andra löser träningen är inspirerande. Om jag får önska en grej till så vore det lite tankar om kost. Blir inga av mina önskningar verklighet är jag glad ändå, bloggen peppar mig som det är!

  Reply

  • Sofie
   15 May, 2012 @ 19:58

   Jag hör dig, och ska försöka få in mer kost och familj när det känns rätt…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *