6 Comments

 1. Annie
  7 May, 2012 @ 06:39

  Compressionskläder, kyla musklerna och blodpudding!

  Reply

 2. Johan
  7 May, 2012 @ 07:34

  Kollar man på diverse videor från Hawaii Ultraman (där bl.a. en viss Colting gjort bra ifrån sig), så ser man att de jobbar mycket med kyla och kompression. Det lilla jag har testat gällande kyla och kompression har gett bra resultat enl. mig så det skulle jag köra på, men testa någon gång innan. I övrigt tror jag på bra mat och att få vila ordentligt.

  Johan

  Reply

 3. Emelie
  7 May, 2012 @ 09:35

  Tycker du är bäst, vilken ljuvlig inställning! 🙂

  Återhämtning: SOV. Kompressionskläder. Bra mat. Probiotika. Och glöm inte fira bedrift 1 bara för att bedrift 2 hägrar!

  Reply

 4. Jonna
  7 May, 2012 @ 18:00

  Tänk dina kropps “arbetare” som sköter, bygger och fixar i din kropp (kallas även för celler):
  De behöver byggstenar = Protein
  De behöver Vitaminer

  Jag tror mycket på sova sig hel. När man sover produceras melanin, vilket är proteinet som är mycket bra mot immunförsvaret, läste om det i skolan, om det nu hette melanin 😀 …. så Lite melanin => Sjukling.
  Jag är jätte nojig när det gäller sömn. Jag måste ha minst 8h sömn. I lumpen sa kaptenen: “Om ni märkt så brukar den fjärde dagen ute fält vara “lättast” pga de flesta skador händer då, för att alla är så trötta”. De hade först statistik på det där och de flest olyckor hände den fjärde dagen. Kanske du inte hängde med mitt sömn snack…

  Samma gäller om man stressar…lätt och bli sjuk.

  Kroppen är smart: den säger när den har ont, när den vill något, energi, hungrig…Gäller ju bara förstå signalerna.

  Sammanfattningsvis:
  Horisontell läge, dropp med protein och vitaminer, ögon lappar och öronproppar.
  😛

  Reply

 5. Lina
  8 May, 2012 @ 06:14

  Hello!
  Tänker precis som dej, kan han så kan jag ;). Jag kör Kalmar den 18,de och en dubbel den 8-9 sept. Min plan är att vila mej i form mellan tävlingarna.
  Ta med lillasyster och kom över på en fika och smid återhämtningsplaner :).
  /Lina N

  Reply

 6. Joakim 4420 Persson
  8 May, 2012 @ 08:48

  Personligen tror jag att de krävs något “fel” rent mentalt för att göra det 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *