Unik julkalender


Influensan ger sig inte. Försöker fokusera på vad jag är tacksam för, som att jag fick en helt unik julkalender av min dotter. Det finns bara ett exemplar och det är min kalender.

Och annars då? Tackar som frågar, det är värre än någonsin. Huvudet är fullt av snor, har bara hörsel på ena örat, svårt att andas och är trött, less och håglös. Skulle sammanfatta det som, trist. Trist att inte ha energi eller lust till någonting. Längst där inne i huvudet så vet jag att energiSofie bor och hon vill bli frisk NU!

Sa hej till en läkare idag och fick lyssna på en monolog om hur många som har exakt samma segdragna influensa som jag. Kändes som hon kastade på mig några piller för att jag skulle hålla tyst. Funderar fram och tillbaka om jag ska ta dem överhuvudtaget, eller bara fortsätta boosta med bra mat, mycket sömn, kärlek och bra tankar. Fast det verkar ju inte fungera 100 så jag får väl överväga pencillinkur nummer två. (Nummer ett gav mig bara feber och mer slem.)

Positivt var att när jag väntade på min tur så lyssnade jag på en tant som hostade så det lät som om hennes lungor höll på att vändas ut och in. Min lilla fjutthosta kändes fånig att nämna när man hörde hennes eka i korridoren. (Ja, ni fattar att jag inte var glad åt att hon hostade, utan bara insåg att jag har saker att vara tacksam för)

Ni som är friska, njut av er fantastiska kropp!
Och vi andra, nu tar vi och fokuserar. 2012 – året då vi är friska, starka, snabba och skrattar mer än någonsin. Deal?

This entry was posted in familj. Bookmark the permalink.

10 Responses to Unik julkalender

 1. Jörgen Stenquist says:

  Deal Sofie:-)

 2. Nu får du ofrivillig vila men kommer komma tillbaka redo för träning med träningsglädje och massor av motivation! Trist att du är sjuk, men du betar väl av det nu då och så kör du hela 2012 frisk va? Krya på dig! Kram

 3. Marie Kjellnäs says:

  Deal. Och du, lova att sparka på mig när jag drar igång den där jag-är-aaaaaldrig-sjuk-ramsan framöver. Sånt verkar straffa sig! Slängkyss (övriga varianter äro smittsamma)

 4. Eva says:

  oj, vilken långdragen influensa.
  de e bara att boosta och planera för 2012 och vips så e du snart frisk!

  jag skulle vilja fråga en sak om veckans trainer pass,
  menar du att det skulle bli 2min trampvila efter varje 30 sek backsprint? eller först efter 10st x 30sek backsprint?

  • Sofie says:

   Jag boostar! Har inte fått göra det trainerpasset, men om jag kunnat så skulle jag haft 2 minuters trampvila efter varje 30 sek spurt – bara för att få ner pulsen.
   Bra att du frågar. Ska försöka bli bättre på att skriva ut mer om hur jag tänker med de olika träningspassen.
   (CoachMagnus, du får som vanligt hojta om du tänkt dig på något annat sätt)

 5. Ken says:

  Hva! Medusiner för en fjutthosta? Dubbel-
  va!

 6. Helena says:

  Krya på dig fina…2012 blir ett sjukdomsfritt år – ok!? Puss på dig och gott nytt år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *