Perfekt teknik med pinne

Fortfarande inte helt 100 frisk, men jag håller på att bli galen. Inne på fjärde veckan utan träning. Istället för att boka av ännu ett pass med Magnus så tvingade jag honom att köra ett snällt 30 minuters pinnpass med mig. 

Med fokus på perfekt teknik så fick jag jobba igenom hela kroppen. Kändes bra att få bana in benböj, marklyft och lite annat smått och gott med bara fokus på att koppla på rätt muskler i rätt ordning. Nu känns det som jag lever igen. Himlen är lite blåare, hjärnan lite piggare och kroppen känns som den är på gång. Tack. 

This entry was posted in Styrketräning. Bookmark the permalink.

2 Responses to Perfekt teknik med pinne

  1. hm… vem tog den där bilden? ni är ju båda mitt i den!

  2. Mari says:

    =) Kämpa på, och du, Krya på dig !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *