Ironmanporr


Kan man inte träna så får man visualisera. Jag ser mig själv som Chrissie Wellington. Det är helt otroligt vad snabbt jag simmar, cyklar och springer. Bara jag kunde bli frisk nu så jag får göra det på riktigt också…

This entry was posted in Tävling. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ironmanporr

  1. annika says:

    och jag brukar tänka på dig de gånger jag är ute och springer!

  2. Jörgen Stenquist says:

    Åhhh, jag trodde inte att det gick att få tag på NBC sammanfattningen från 2011 ännu. Du är fantastisk!!! Detta är snaskig porr som faktisk är upphetsande och bra (till skillnad från de dåliga kopiorna där deltagarna inte har lycra) :-). Shit, måste omvärdera beslutet att ta ett sabbatsår från IM distansen nästa år….suck…ditt fel….och Lisas….och min fru……och….ähh, va fan, dä ä ba å åk….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *